random_image1.jpg

Latest News

 

 

 

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη για το έτος 2021 (150 Europe’s Best Workplaces™ 2021), από το Great Place to Work® 

 

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ έχει συμπεριληφθεί στους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη για το έτος 2021 (150 Europe’s Best Workplaces™ 2021), από το Great Place to Work® σε συνεργασία με το The Economist Group.

Το Great Place to Work®, η παγκόσμια αρχή για την κουλτούρα του εργασιακού χώρου, κατατάσσει την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, στον αριθμό 33 στις 50 Καλύτερες Μεσαίου Μεγέθους Εταιρείες στην Ευρώπη 2021 με αριθμό προσωπικού μέχρι 499. 

Για να ανακηρυχθούν ως οι καλύτερες στην Ευρώπη, οι εταιρείες πρώτα κατατάχθηκαν υψηλά στις εθνικές λίστες Great Place to Work-Best Workplaces™. Το Great Place to Work® προσδιορίζει τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ευρώπη αναλύοντας τα προγράμματα εργασίας των εταιρειών και ερευνώντας στην Ευρώπη μόνο, πάνω από ένα εκατομμύριο εργαζόμενους σε πολλές χώρες σχετικά με τους βασικούς παράγοντες που δημιουργούν εξαιρετικούς χώρους εργασίας για όλους.

Για να ληφθούν υπόψη, οι εταιρείες πρέπει πρώτα να αναγνωριστούν ως εξαιρετικές στην τοπική τους περιοχή εμφανιζόμενες σε έναν ή περισσότερους από τους καταλόγους των καλύτερων εργασιακών χώρων στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Κύπρο, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ολλανδία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του 2020 ή αρχές του 2021. Αυτή η αναγνώριση βασίζεται σε εμπιστευτικά δεδομένα έρευνας που αξιολογούν τις εμπειρίες των εργαζομένων, από την εμπιστοσύνη, την καινοτομία, τις αξίες της εταιρείας και την ηγεσία. Οι εταιρείες αξιολογούνται επίσης για το πόσο καλά δημιουργούν μια καλή εμπειρία εργασίας για όλο το προσωπικό.

 

 

 

 

 

 

 

Η Βάσσος Ηλιάδης Λτδ με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι πιστοποιείται με το Great Place to Work!

Το Great Place to Work είναι μια εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία με παρουσία σε 60 χώρες και με εμπειρία για περισσότερα από 30 χρόνια, στην μελέτη και έρευνα του εργασιακού περιβάλλοντος.

Η εταιρεία μας είναι η πρώτη εταιρεία FMCG στην Κύπρο που πιστοποιείται με το Great Place to Work. Τα αποτελέσματα αντανακλούν την στρατηγική της εταιρείας να έχει μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα.

 

 

Δύο νέες διακρίσεις για την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στα Cyprus HR Awards

 

 

 

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ έλαβε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus HR Awards 2020.

 

Στην ενότητα Most Effective Recruitment Strategy έλαβε το βραβείο Bronze για την επιτυχημένη στρατηγική προσλήψεων και έγκαιρη και ποιοτική κάλυψη κενών θέσεων εργασίας.

 

Στην ενότητα Covid-19 HR Action Plan έλαβε το βραβείο Bronze Our Response to Covid-19 για την άμεση διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και για την δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου εργασίας. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η εταιρεία λαμβάνει πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας και υιοθετεί πρακτικές που στηρίζουν τους συναδέλφους και την κοινωνία.

 

Η Doreen Demirdjian, HR Manager, δηλώνει ότι ¨Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ θεωρεί τις δράσεις του Τμήματος HR σε περιόδους κρίσης και αστάθειας, πολύ σημαντικούς παράγοντες για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ικανοποίησης του προσωπικού.¨

 

Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ να διατηρεί πάντα μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα και να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους εργαζομένους της. Η εταιρεία τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποιήθηκε και με το Great Place to Work®, Cyprus.

 

Ο όμιλος εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Κυριότερη δραστηριότητα του ομίλου είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως τρόφιμα και ποτά, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία ειδών πολυτελείας, όπως κοσμήματα και  ρολόγια καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.

 

 

 

 

BITE Award για την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ

 

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε η Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στην εκδήλωση απονομής των “CYPRUS BITE AWARDS 2020” που διοργανώθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021, επιβραβεύοντας τις βέλτιστες λύσεις και πρακτικές του κλάδου τεχνολογιών πληροροφικής στην κυπριακή αγορά.  

 Η εταιρεία έλαβε  βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικού Μοντέλου» για την υλοποίηση της λύσης Cloud ERP της SoftOne (μέλους του Ομίλου Εταιρειών Olympia) στο τμήμα τεχνικής υποστήριξης και τη συμβολή αυτής στη συνολική αναβάθμιση της καθημερινής λειτουργίας του τμήματος.

 Ενσωματώνοντας πλούσια λειτουργικότητα και καινοτόμες τεχνολογίες Machine Learning και AI, η σύγχρονη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού Soft1 Cloud ERP Series 5 αυτοματοποιεί πλήρως τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών επισκευής μηχανών καφέ και ψυγείων, βελτιώνοντας δραστικά τόσο την επικοινωνία των επιμέρους τμημάτων της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, όσο και την ταχύτητα εξυπηρέτησης των πελατών της.  

 Αναφερόμενος στη βράβευση, ο κ. Ιάκωβος Σταύρου, Οικονομικός Διευθυντής της Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, επεσήμανε: «Η αξιοποίηση των δυνατοτήτων του Soft1 Cloud ERP Series 5 όπως η απρόσκοπτη λειτουργία του από οπουδήποτε, έχει κάνει πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας μας, προσφερόντας σημαντικά οφέλη όπως η αυτοματοποίηση καθημερινών λειτουργιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η δυνατότητα πρόσβασης ειδικότερα στην ιστορικότητα των μηχανών καφέ και ψυγείων , εξασφαλίζει την ταχύτερη ανταπόκρισή μας σε αιτήματα, συμβάλλοντας στη βελτίωση του κρίσιμου δείκτη της ικανοποίησης πελατών.»

 Ο Country Manager της SoftOne Κύπρου, κ. Τρύφωνας Παπάζογλου συνεχάρη τη Βάσσος Ηλιάδης Λτδ, προσθέτοντας: «Η βράβευση του συνεργάτη μας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ταυτόχρονα σημαντική αναγνώριση για εμάς, επιβραβεύοντας έμπρακτα τις προσπάθειες που καταβάλλουμε καθημερινά για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού».

 Ο όμιλος εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Κυριότερη δραστηριότητα του ομίλου είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως τρόφιμα και ποτά, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία ειδών πολυτελείας, όπως κοσμήματα και  ρολόγια καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.

 Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.com.cy/

 

 

 

Με τη μοναδική γεύση που γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά με μειωμένη ζάχαρη, αποτελούν ένα υγιεινό σνακ για όλη την οικογένεια, καθώς περιέχουν επιπλέον

 

Βιταμίνες (B1, B2, B3, B5, Β6, B9, D)

Μέταλλα (σίδηρο και ασβέστιο)

Εδώδιμες (φυτικές) ίνες

για περισσότερη ενέργεια, κάθε ώρα της ημέρας.

 

Και το κυριότερο; Μπορείτε να τα έχετε στο ντουλάπι της κουζίνας σας έτοιμα προς κατανάλωση στο πρωινό σας, ως θρεπτικό κολατσιό στο σχολείο ή ως on the go απόλαυση για τις δραστηριότητες όλης της οικογένειας!

 

Επίλεξε τα Μιράντα με 30% Λιγότερη Ζάχαρη σε fresh pack και απολαύστε ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ, με την φροντίδα της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.!

 

 

NaturNes® Bio Βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος                                                                         

Η Nestlé, γνωρίζοντας καλά ότι οι νέες μαμάδες επιλέγουν για τη διατροφή των παιδιών τους προϊόντα που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη φύση, λανσάρει το 1ο βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος από 100% βιολογικό γάλα, χωρίς προσθήκη ζάχαρης* και χωρίς χρωστικές και συντηρητικά**, της σειράς NaturNes® Bio, που ήρθε για να προσφέρει την πιο υγιεινή και ταυτόχρονα γευστική επιλογή, χωρίς συμβιβασμούς!

Mε τα στοιχεία της φύσης να βρίσκονται στην «καρδιά» της νέας σειράς, το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio ξεχωρίζει καθώς περιέχει μόνο τα φυσικά σάκχαρα του γάλακτος και των φρούτων, που προέρχονται από 100% βιολογική καλλιέργεια και είναι επιλεγμένα ειδικά για βρέφη, ενώ, είναι χαμηλότερο σε πρωτεΐνη σε σχέση με το κανονικό γιαούρτι, γεγονός σημαντικό για την πρόληψη της παχυσαρκίας στη μετέπειτα ζωή του παιδιού! 

Το επιδόρπιο γάλακτος NaturNes® Bio βρίσκεται στα ράφια των υπεραγορών σε τρεις μοναδικές  γεύσεις:  κλασική, αχλάδι-μπανάνα και μήλο-ροδάκινο ενώ, για περισσότερη ποικιλία στη διατροφή του μωρού, μπορεί να προσφερθεί ως σνακ ενδιάμεσα των γευμάτων ή σαν συμπλήρωμα μετά από ένα γεύμα, μόνο του ή με κομμάτια φρέσκων φρούτων ή δημητριακά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο επιδόρπιο γάλακτος, NaturNes® Bio οι μαμάδες δεν θα κουράζονται να λένε «Κάνε Ααα»!

                                                                                  

Τα επιδόρπια γάλακτος NaturNes® Bio κυκλοφορούν σε πρακτικές συσκευασίες 2 x 90g, ποσότητα ιδανική για τα μωράκια άνω των 6 μηνών. Ακόμα περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: (https://www.nestlebaby.gr/naturnes-bio-epidorpia-apo-viologiko-gala).

 

Τα επιδόρπια γάλακτος NaturNes® Bio εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα στα ράφια όλων των υπεραγορών.

 

*Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα.

**Όπως προβλέπεται από την τρέχουσα Νομοθεσία.

 

                                                          

                                               



 

                                                                                                          

                                                                                                                                                                   06/11/2020

                                             Νέα KitKat Gold: Όταν η γεύση συναντά το στυλ!

                                                                              Η νέα KitKat Gold είναι εδώ, για να απογειώσει τα διαλείμματά μας. 

 

                                                                              Η Nestlé, με περισσότερα από 120 χρόνια εμπειρίας στα μυστικά της σοκολάτας 

                                                                              καινοτομεί και πάλι και δημιουργεί τη νέα KitKat Gold που προσφέρει έναν γευστικό

                                                                              συνδυασμό τραγανής γκοφρέτας με απαλή σοκολάτα γάλακτος, επικαλυμμένης με κρεμώδη

                                                                              λευκή σοκολάτα και νότες καραμέλας.

 

                                                                              Μετά από το πιο απρόσμενο διάλειμμα’ που μας πρόσφερε η KitKat Ruby και KitKat

                                                                              Matcha, η KitKat Gold μας προσκαλεί να κάνουμε ένα ‘διάλειμμά με στυλ’! Η νέα

                                                                              ξεχωριστή γεύση της KitKat, έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις με το χρυσό της

                                                                              περιτύλιγμα, και μας καλωσορίζει σε ένα μοναδικό κόσμο απόλαυσης.

                                                                              Η KitKat Gold είναι ήδη διαθέσιμη σε super market αλλά και στα μικρά σημεία (περίπτερα

                                                                              και mini market) και σας προσκαλεί να κάνετε μαζί της το πιο στιλάτο διάλειμμα,

                                                                              ξεκλειδώνοντας μια νέα γευστική εμπειρία. 

 

                                                                              Επίσημος διανομέας των σοκολατών KitKat είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

 

                                                                              Κάνε ένα διάλειμμα με στυλ!

                                                                              #BreakInStyle

                                                                              @KitKatGreece

 

                                                               Σχετικά με τη Nestlé

                                                                            Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως.

                                                                            Με παρουσία σε 187 χώρες σε όλο τον κόσμο και 291.000 εργαζομένους,

                                                                            ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να

                                                                            συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα

                                                                            προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για

                                                                            κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν

                                                                            από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespresso μέχρι

                                                                            αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και

                                                                            το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία

                                                                            οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας.

                                                                            Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey,

                                                                            όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.

 

 

                                                                                 

 

 

                                                                                                          

                                                                                                                                                                   06/11/2020

                                                         H νέα πολύ-αναμενόμενη Χριστουγεννιάτικη σειρά

                                                                                                προϊόντων Starbucks®

                                                                  για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη για απόλαυση στο σπίτι

                                                                                      Η Nestlé λανσάρει την αγαπημένη σειρά προϊόντων καφέ Starbucks® Holidays

                                                                           Favorites για το σπίτι και  σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για τους

                                                                           λάτρεις του καφέ στην Κύπρο.

                                                                           Οι αγαπημένη εορταστική γεύση Starbucks® Holiday Blend είναι επιτέλους διαθέσιμη

                                                                           στα supermarkets και σας προσκαλεί να την απολαύσετε! 

 

                                                                                                                Starbucks® Holiday Blend

                                                                           Ένας ισορροπημένος καφές, μεσαίου καβουρδίσματος με πολυδιάστατη γεύση,

                                                                                             ιδανικός για την εποχή! Συνδυάζει λαμπερούς κόκκους καφέ λατινοαμερικάνικης

                                                                           προέλευσης με έντονο χαρακτήρα, με απαλούς, γήινους κόκκους καφέ από την

                                                                                             Ινδονησία, για να αναδείξει όλη την περιπλοκότητα των αρωμάτων. Πολυδιάστατος

                                                                                             και ισορροπημένος με γλυκές νότες βοτάνων και σφενδάμου.

 

                                                                                                        To Starbucks® Holiday Blend είναι διαθέσιμο:

                                                                                                                                  Σε κάψουλες για μηχανές Nespresso®.

 

                                                                                             Τα προϊόντα της νέας εορταστικής σειράς Starbucks® είναι ήδη διαθέσιμα στα supermarkets,

                                                                                             για περιορισμένο διάστημα μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

 

                                                                                              Επίσημος διανομέας για τις κάψουλες Starbucks® για μηχανές Nespresso® είναι η

                                                                                              εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

 

 

                                                                      

 

 

NaturNes® Bio Βρεφικά Δημητριακά

Η Nestlé, μετά το μεγάλο λανσάρισμα που έκανε το 2018 με τα προϊόντα NaturNes® Bio Βιολογικά Βρεφικά Δημητριακά σε μοναδική συσκευασία και σε 3 ξεχωριστές γεύσεις, καλωσορίζει μια ακόμη νέα γεύση, με Γεύση Μπισκότο!

Τα «Βιολογικά Βρεφικά Δημητριακά της Nestle» είναι φτιαγμένα από 100% βιολογικά δημητριακά (σιτάρι και βρώμη), από επιλεγμένες καλλιέργειες δημητριακών, χωρίς προσθήκη ζάχαρης*, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά**, ενώ διαλύονται εύκολα δημιουργώντας μια υπέροχη κρέμα.

Τα δημητριακά αποτελούν μια από τις σημαντικότερες ομάδες τροφίμων και αποτελούν τη βάση της διατροφής μας. Το κύριο συστατικό τους είναι το άμυλο, ένας σύνθετος υδατάνθρακας που απορροφάται και διασπάται πιο αργά από τους απλούς υδατάνθρακες όπως η ζάχαρη, η λακτόζη και η φρουκτόζη, προσφέροντας έτσι ενέργεια σταδιακά και πιο σταθερά στον οργανισμό. 

Διατίθενται σε 4 ξεχωριστές γεύσεις: με σιτάρι & βρώμη, με σιτάρι & βρώμη και μπανάνα, με σιτάρι & βρώμη και γεύση βανίλιας, με σιτάρι & βρώμη και γεύση μπισκότο. 

Τα NaturNes® Bio Βρεφικά Δημητριακά κυκλοφορούν σε πρακτικές συσκευασίες των 200g. Ακόμα περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: (https://www.nestlebaby.gr/naturnes-bio-vrefika-dimitriaka).

*Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα.

**Όπως προβλέπεται από την τρέχουσα Νομοθεσία.

                                                 


Τα Βρεφικά δημητριακά Nestlé εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα στα ράφια όλων των υπεραγορών.

 

 

 

 

Νέα προϊόντα Durex Naturals Ενυδατικό Λιπαντικό Gel με 100% Φυσικά Συστατικά για τη γυναίκα

Με σύμμαχο την τεχνολογία και τις σύγχρονες γνώσεις, η Durex μπορεί σήμερα να βοηθήσει τη γυναίκα να προστατεύσει τη γυναικολογική υγεία της ενάντια στις λοιμώξεις και ταυτόχρονα να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση  στην ερωτική ζωή της.

Όταν μια γυναίκα είναι σε αναπαραγωγική ηλικία, έχει μια φυσιολογική υγρασία στον κόλπο της. Η ποσότητα των εκκρίσεων είναι διαφορετική από γυναίκα σε γυναίκα και εξαρτάται από τα επίπεδα των ορμονών της. Έτσι, μπορεί να αναγνωρίζει τη φυσιολογική για εκείνη ποσότητα και σύσταση των κολπικών εκκρίσεων, που είναι χαρακτηριστικές για κάθε μια ξεχωριστά.  

Ο φυσικότερος και απλούστερος τρόπος για να μειωθεί η τριβή κατά την ερωτική επαφή είναι η χρήση λιπαντικών, κυρίως σε μορφή κολπικής γέλης (gel). Τα λιπαντικά βοηθούν στην ερωτική  ευχαρίστηση, αλλά πρέπει να είναι συμβατά με τη χρήση προφυλακτικού, να μην έχουν αλλεργιογόνα συστατικά ή χρωστικές, και να μην αλλοιώνουν το φυσιολογικό pH του κόλπου. 

Τα λιπαντικά Durex Naturals είναι μια φανταστική επιλογή καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά συστατικά, εξισορροπούν τη φυσική υγρασία και βοηθούν στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας. Ταυτόχρονα προσφέρουν μια αισθησιακή και απαλή εμπειρία σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το pH, δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές και parabens. 

Τα Durex Naturals Gel's εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και υπεραγορές στα ράφια της γυναικείας υγιεινής.

                                   

Νέα Γκάμα Βρεφικών Δημητριακών Nestlé 

Η βρεφική διατροφή ήταν το σημείο εκκίνησης της εταιρείας Nestlé και ακρογωνιαίος λίθος των προσπαθειών από το 1867, συνδυάζοντας τα καλύτερα στη φύση και τη διατροφική επιστήμη για να παρέχει στα μωρά πλούσια θρεπτικά συστατικά σε τρόφιμα που αγαπούν και χρειάζονται σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης τους. Τα τελευταία χρόνια επενδύει στη δημιουργία πιο υγιεινών και νόστιμων προϊόντων, αφαιρώντας τη ζάχαρη.

 

Η γνωστή και αγαπημένη σε όλους οικογένεια βρεφικών δημητριακών Nestlé μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τρεις νέες υπέροχες γεύσεις, χωρίς προσθήκη ζάχαρης*, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά**, με νέα εμφάνιση και σε συσκευασία των 400g: Ρυζάλευρο με λαχανικά, Δημητριακά με φρούτα και Δημητριακά με μέλι.

 

Τα βρεφικά δημητριακά Nestlé είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο, ψευδάργυρο, βιταμίνες όπως Α και C καθώς και με προβιοτικό Bifidus BL. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά συμβάλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Τα προβιοτικά Bifidus BL είναι όμοια με τα bifido-βακτηρίδια που βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα των βρεφών που θηλάζουν.

 

Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να επιλέξεις, θέλεις να ξέρεις ότι επιλέγεις το καλύτερο! Τα βρεφικά δημητριακά της Nestlé είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσει το μωρό σου τις στερεές τροφές γιατί του προσφέρουν   ποικιλία   στη   γεύση,   στην    υφή    και    σταδιακή    εισαγωγή    στη    γλουτένη.    Δεν υπάρχει τίποτα πιο  φυσικό  από  τη  φροντίδα  που  μια  μητέρα  προσφέρει  στο  μωράκι  της. Γι’ αυτό… μια δεύτερη ματιά είναι σημαντική όταν πρόκειται για τη διατροφή του!

 

  Τα Βρεφικά Δημητριακά Nestlé κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 400g. 

  Ακόμα περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ: (https://www.nestlebaby.gr/brand/nestle-vrefika-dimitriaka).

*Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα.

**Όπως προβλέπεται από την τρέχουσα Νομοθεσία.

                                                 


Τα Βρεφικά δημητριακά Nestlé εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα στα ράφια όλων των υπεραγορών.

 


Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε!

 

Με αίσθημα ευθύνης προς την κοινωνία, η εταιρεία μας συμβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονωϊού στη χώρα μας, καθώς και στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν τα νοσοκομεία της Κύπρου, οι γιατροί και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία μας προχώρησε:

  • Στην ενίσχυση του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας με δωρεά που αφορά την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Η δωρεά καλύπτει ανάγκες νοσοκομειακού εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα αναπνευστήρα, θερμόμετρα μετώπου και οξύμετρα δακτύλου. 
  • Σε προσφορά προϊόντων στα νοσοκομεία της κάθε πόλης Παγκύπρια, για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
  • Σε προσφορά προϊόντων στον Ερυθρό Σταυρό και σε άλλα ιδρύματα για τη σίτιση άπορων οικογενειών και ατόμων που έχουν ανάγκη. 

 

 

 

Vassos Eliades Ltd. and Johnsof began their cooperation in October 2019. A Cypriot company, Johnsof was founded in Nicosia more than 40 years ago.

A Speyside distillery is on a winning streak after clinching another two top industry accolades for its exclusively sherry cask matured single malt in The Scotch Whisky Masters 2019 competition.

Our company commits to the pledge signed by Nestlѐ to change food and beverage advertising to children under the age of twelve.

Teeling Whiskey, Ireland’s leading progressive Irish whiskey company is proud to announce that it’s 24-Year-Old Single Malt has claimed the prestigious World’s Best Single Malt award at the 2019 World Whiskies Awards.

Μέσα από τη φετινή ανακοίνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού γαστρονομίας, το S.Pellegrino καινοτομεί αξιοποιώντας τη γαστρονομία ως «εργαλείο» για κοινωνική αλλαγή αναζητώντας την επόμενη γενιά των chefs.

H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην κυπριακή αγορά για να μας προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

A cup of coffee is probably the most genuine, yet genius idea for people to engage: It is not only a beverage but also the catalyst to our social life. Coffee brings fresh perspectives that make every moment count, it opens the eyes at the breakfast table, it sparks ideas at a business lunch and it gets the conversations flowing at the dinner table.

A series of tastings of Zambartas wines took place during 2018 in Nicosia, Limassol, Larnaca and Ammochostos District.

A On 26th of June, selected guests, oenophiles, sommeliers, wine writers and other members of the media had the opportunity to taste Papagiannakos Domaine’s summer wines. 

When you set out to build something, the finished product is only as strong as its foundation. So when Elatis Fitness Equipment brought together fitness brands from all corners of industry, Elatis settled for nothing but the best.

Vassos Eliades Ltd proudly announces its’ certification as an “Equality Employer” by the National Certification Body.

Vassos Eliades Ltd. and Nico Lazaridi Winery hosted a celebratory event for the 25 years of Magic Mountain Red wine, the Winery’s flagship wine. 

Hilton Cyprus in collaboration with Vassos Eliades Ltd. welcomed its guests to a wine tasting event of the excellent Greek wines Nico Lazaridi.

Vassos Eliades Accessories Ltd, Swarovski’s representative in Cyprus has successfully opened a new Swarovski Boutique in Larnaca on Friday, May 26th, 2017.

The Omega Speedmaster is instantly recognisable and universally admired. Watch buyers are drawn to it. Collectors are driven and inspired by it. But what has made the OMEGA Speedmaster perhaps the most famous and desirable chronograph in the world? Even if you ignore its historical importance, the watch is still anchored by a timeless design that has endured for 60 years. Evolution may have produced different variations, but these are just some of the “classic” Speedmaster features that have helped create an icon.

Legendary rockstar Joe Lynn Turner, ex member of Rainbow and Deep Purple and Nico Lazaridi winery, producer of the mythical wine Magic Mountain have united their fantasy and experience to create something unique. That’s how King of Dreams was born, a limited edition red wine which you can enjoy only until stocks last.