random_image1.jpg

 

Δύο νέες διακρίσεις για την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ στα Cyprus HR Awards

 

 

 

Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ έλαβε δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις στα Cyprus HR Awards 2020.

 

Στην ενότητα Most Effective Recruitment Strategy έλαβε το βραβείο Bronze για την επιτυχημένη στρατηγική προσλήψεων και έγκαιρη και ποιοτική κάλυψη κενών θέσεων εργασίας.

 

Στην ενότητα Covid-19 HR Action Plan έλαβε το βραβείο Bronze Our Response to Covid-19 για την άμεση διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων και για την δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου εργασίας. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η εταιρεία λαμβάνει πρωτοβουλίες εταιρικής υπευθυνότητας και υιοθετεί πρακτικές που στηρίζουν τους συναδέλφους και την κοινωνία.

 

Η Doreen Demirdjian, HR Manager, δηλώνει ότι ¨Η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ θεωρεί τις δράσεις του Τμήματος HR σε περιόδους κρίσης και αστάθειας, πολύ σημαντικούς παράγοντες για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ικανοποίησης του προσωπικού.¨

 

Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της εταιρείας Βάσσος Ηλιάδης Λτδ να διατηρεί πάντα μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα και να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους εργαζομένους της. Η εταιρεία τον Ιανουάριο του 2021 πιστοποιήθηκε και με το Great Place to Work®, Cyprus.

 

Ο όμιλος εταιρειών Βάσσος Ηλιάδης Λτδ είναι από τους μεγαλύτερους εμπορικούς οργανισμούς της Κύπρου ο οποίος απασχολεί πάνω από 300 άτομα. Κυριότερη δραστηριότητα του ομίλου είναι η εισαγωγή, πώληση και διανομή προϊόντων ευρείας κατανάλωσης όπως τρόφιμα και ποτά, αλλά και άλλων ειδών τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία ειδών πολυτελείας, όπως κοσμήματα και  ρολόγια καθώς και αθλητικό εξοπλισμό.