random_image1.jpg

H νέα σοκολάτα της Nestlé, KitKat Ruby, φτιαγμένη από το νέο είδος σοκολάτας, τη Ruby, που αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη τα τελευταία 80 χρόνια, «προσγειώθηκε» στην κυπριακή αγορά για να μας προσφέρει την πιο απρόσμενη εμπειρία!

Η Nestlé, μια εταιρεία με παράδοση τόσο στη σοκολάτα όσο και στην καινοτομία, δημιούργησε τη νέα KitKat Ruby, φτιαγμένη από Ruby κόκκους κακάο. Η σοκολάτα Ruby έρχεται να συμπληρώσει τα τρία είδη σοκολάτας που ήδη γνωρίζουμε: τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή και αποτελεί τη μεγαλύτερη ανακάλυψη στη σοκολάτα τα τελευταία 80 χρόνια μετά την ανακάλυψη της λευκής σοκολάτας το 1930 από την Nestlé. 

Αυτό που κάνει τη σοκολάτα Ruby τόσο μοναδική είναι η έντονη φρουτώδης γεύση της, που είναι φυσική και δεν προέρχεται από προσθήκη αρώματος ή χρώματος, αλλά μόνο από το φυσικό καρπό κακάο Ruby, στον οποίο οφείλει και το υπέροχο ροζ χρώμα της.

Σε αυτό το σπουδαίο ξεκίνημα, η 2018 η KitKat Ruby κυκλοφόρησε μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τη δημιουργία της σε επιλεγμένες αγορές, με τη νέα σοκολάτα να γίνεται sold out σε διάστημα 30 λεπτών! Πλέον, το πιο απρόσμενο διάλειμμα προσφέρεται από την KitKat Ruby και στο κυπριακό κοινό, που έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μια από τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις που πρώτη η εταιρεία Nestlé αποφάσισε να δημιουργήσει σε ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της.

Η KitKat Ruby βρίσκεται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων super market και σας καλεί να κάνετε μαζί της το πιο απρόσμενο διάλειμμα για να ταξιδέψετε και εσείς στον νέο κόσμο μυστηρίου και απόλαυσης!

Επίσημος διανομέας των σοκολατών KitKat είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Η ιστορία της Kit Kat

Το όνομα της KitKat έχει τις ρίζες του γύρω στα τέλη του 17ου αιώνα στο Λονδίνο, όπου μια λογοτεχνική παρέα συναντιόταν σταθερά σε ένα κατάστημα που ανήκε στον ζαχαροπλάστη Christopher Catling. Η ομάδα αυτή ονομάστηκε KitKat Club από τα αρχικά του ονόματος του ιδιοκτήτη.

Αρκετά χρόνια αργότερα, το 1911, η εταιρεία Rowntree με κεντρικά γραφεία στο Γιορκ της Αγγλίας, κατοχύρωσε τα ονόματα Kit Cat και Kit Kat χωρίς να τα χρησιμοποιήσει άμεσα. Το 1935 κυκλοφόρησε η πρώτη γκοφρέτα σε τέσσερα δάκτυλα με την ονομασία Rowntree’s Chocolate Crisp. Μέσα σε 18 μήνες η γκοφρέτα επανακυκλοφόρησε ως KitKat Chocolate Crisp.

Και έτσι γεννήθηκε μια μεγάλη μάρκα!

Το 1988 η εταιρεία Rowntree πέρασε στη μεγάλη οικογένεια της Nestlé και η παραγωγή επεκτάθηκε σε ένα νέο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ιαπωνία. Ακολούθησαν εργοστάσια στην Μαλαισία, την Ινδία και την Κίνα.

Τα πρώτα 64 χρόνια της ζωής της η KitKat ήταν διαθέσιμη μόνο σε συσκευασίες των 2 και των 4 δακτύλων.

Ακολουθώντας όμως το επιτυχημένο λανσάρισμα της KitKat Chunky το 1999 ξεκίνησε μια νέα σειρά προϊόντων με πιο πρόσφατα τα KitKat Senses το 2008.