random_image1.jpg

 

 

 

Νέα προϊόντα Durex Naturals Ενυδατικό Λιπαντικό Gel με 100% Φυσικά Συστατικά για τη γυναίκα

Με σύμμαχο την τεχνολογία και τις σύγχρονες γνώσεις, η Durex μπορεί σήμερα να βοηθήσει τη γυναίκα να προστατεύσει τη γυναικολογική υγεία της ενάντια στις λοιμώξεις και ταυτόχρονα να αυξήσει τη σεξουαλική ευχαρίστηση  στην ερωτική ζωή της.

Όταν μια γυναίκα είναι σε αναπαραγωγική ηλικία, έχει μια φυσιολογική υγρασία στον κόλπο της. Η ποσότητα των εκκρίσεων είναι διαφορετική από γυναίκα σε γυναίκα και εξαρτάται από τα επίπεδα των ορμονών της. Έτσι, μπορεί να αναγνωρίζει τη φυσιολογική για εκείνη ποσότητα και σύσταση των κολπικών εκκρίσεων, που είναι χαρακτηριστικές για κάθε μια ξεχωριστά.  

Ο φυσικότερος και απλούστερος τρόπος για να μειωθεί η τριβή κατά την ερωτική επαφή είναι η χρήση λιπαντικών, κυρίως σε μορφή κολπικής γέλης (gel). Τα λιπαντικά βοηθούν στην ερωτική  ευχαρίστηση, αλλά πρέπει να είναι συμβατά με τη χρήση προφυλακτικού, να μην έχουν αλλεργιογόνα συστατικά ή χρωστικές, και να μην αλλοιώνουν το φυσιολογικό pH του κόλπου. 

Τα λιπαντικά Durex Naturals είναι μια φανταστική επιλογή καθώς είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικά συστατικά, εξισορροπούν τη φυσική υγρασία και βοηθούν στην αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας. Ταυτόχρονα προσφέρουν μια αισθησιακή και απαλή εμπειρία σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, είναι φιλικό προς το pH, δερματολογικά ελεγμένο και χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές και parabens. 

Τα Durex Naturals Gel's εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Vassos Eliades Ltd και είναι διαθέσιμα σε φαρμακεία και υπεραγορές στα ράφια της γυναικείας υγιεινής.